Jedna od zgrada u naselju Belvil je i naša Ljubičica. Pozicionirana je između zgrada Maslačak i Mimoza, te zajedno za zgradom Mimoza omeđuje jednu od najlepših promenada naselja Belvil, koju možete videti na slici ispod:

Ljubičica se nalazi u samom srcu naselja, zaklonjena je od prometne ulice Jurija Gagarina, a blizu je svih važnih sadržaja u Belvilu. Na samo 20 metara od Ljubičice nalazi se samoposluga Shop-and-Go, koja radi 24h časa dnevno. Tek 50-ak metara od Ljubičice je i Dom Zdravlja Jedro, pekara Hleb i Kifle te brojni restorani i kafići, kao i sadržaji za decu. Poželite li otići do Delta City-a, treba vam svega 2-3 minute pešice. Ako pada kiša, nećete čak i ni pokisnuti zahvaljujući nadstrešnicama ispred skoro svih zgrada do Delta City-a. Ako imate malo dete, na samo 100 metara od Ljubičice nalazi se jedan od najboljih beogradskih vrtića – Nikola Tesla.

U Ljubičici se na 10 spratova nalaze stanovi gotovo svih veličina – jednosobni, dvosobni i veliki trosobni. Gotovo svaki stan ima balkon, neki i sa dve strane zgrade. Sa jedne strane Ljubičice se izlazi na promenadu, a sa druge strane dolazi se do otvorenog parkinga. Cela zgrada, njena unutrašnjost, kao i okolina pokriveni su video nadzorom što značajno doprinosi sigurnosti stanara i imovine. Zbog svoje povoljne orijentacije, zgrada je osunčana i prepodne i popodne, pa stanovi imaju dosta svetla.

Ljubičica, kao i gotovo sve druge zgrade u Belvlilu je vrlo pogodna za osobe sa posebnim potrebama u kretanju. Od ulaza do lifta, te od lifta do stana, nema niti jednog stepenika.

Iz Ljubičice se vrlo lako i brzo stiže do glavnih saobraćajnica – Đorđa Stanojevića i Jurija Gagarina.